joi, 17 martie 2011

Slabire rapida

     Probabil au fost clipe in care te-ai intrebat cum ar fi sa ai pentru un moment o silueta perfecta. Ai incercat sa SCAPI de surplusul de grasime sau celulita, insa fara succes? Te mai uiti din cand in cand in oglinda si-ti spui (cu dezamagire) ca vrei sa scapi de grasimea depozitata in tine? Spune STOP grasimii doar prin cativa pasi simpli.
      
      Primul pas este: Scoate definitiv dulciurile “rele”.
          Dulciurile rele sunt tot ce contine zahar de orice tip. Inlocuieste-le cu o banana sau 2-5 portocale pe zi. NU costa mult si sunt foarte costisitoare. Ceaiul e bun simplu (fara zahar) dimineata -> credeti-ma ca prima oara am crezut ca va avea un gust oribil, insa e precum apa. In plus ceaiul (de orice fel) este bun din mai multe privinte. Cea nai importanta: te slabeste foarte rapid.
  Al doilea pas este: In primele zile, elimina 500 de calorii          Este suficient sa slabesti primul kilogram, apoi iti va fi mult mai usor. Pentru inceput, elimina 500 de calorii pe zi. Daca iti este greu sa calculezi caloriile de pe etichete, fa o ora de sport pe zi. Scopul tau este sa slabesti cel putin 5 kilograme. Orice tip miscare este perfecta intr-o cura de slabire. Ori ca alergi, ori ca sari coarda, ori ca faci curat prin casa, aceste miscari te ajuta sa arzi grasimi foarte rapid.
                  Cele mai eficiente exercitii de slabit!
   Vrei sa pui punct "ingrasatului"?
Uite ce trebuie sa faci:

    * Dupa ce te scoli bea apa multa pana simti ca "bubui" (vorbesc serios). Apoi o sa ai nevoie la toaleta dar...macar elimini toxinele din corp.
    * La scoala sau la serviciu va trebui  sa-ti iei apa la tine. (BARICADEAZA-TE) Ia-ti niste fructe: banane, portocale, mandarine si altele.

Redu-le sau scoate-le definitiv din alimentatie: toate produsele care contin amidon, faina alba si produse din faina alba, orezul rotund care lasa mult amidon in urma fierberii, cartoful. Un piure de cartofi poate fi inlocuit de un piure de conopida! Faina alba poate fi inlocuita cu aceasta faina despre care va vorbeam. Orezul rotund il puteti inlocui cu orez basmati.
Avantajele acestor produse sunt: aceasta faina reduce aportul caloric. Acest regim nu implica niciun fel de restrictie din punctul de vedere al aportului caloric. Greutatea obtinuta in urma slabirii se poate mentine fara eforturi.
Puteti gati si manca fara griji sau remuscari pizza, snitele, placinta, sarmale, prajituri, aproape orice!    Energia organismului va creste pe durata intregii zile, dispare somnolenta specifica dupa masa, pofta de dulciuri. Veti fi mult mai sanatosi deoarece se regleaza colesterolul, glicemia, riscul de diabet zaharat, infarct, accident vascular. Pe scurt este ideala pentru intreaga familie!


Niste trucuri de slabit:
1.   Fa-ti poze inainte si dupa – te vei simti foarte motivata sa continui dieta, vazandu-ti progresele!
2.   Incepe sa citesti etichetele produselor pe care le cumperi. Si sa si intelegi ce inseamna benzoat de sodiu, tartrazina, ciclamant si alte minuni asemanatoare.
3.   Fa ce exercitii iti plac. Unora le place joggingul, altii prefera inotul sau mersul cu bicicleta, esti libera sa faci ce sport vrei in timpul liber.

4.   Asculta muzica in timp ce faci miscare. Cumpara-ti un MP3 player sau un Ipod (daca iti permiti, desigur), pentru ca activitatea sa ti se para mai placuta
5.   Stabileste-ti teluri realiste. Nu iti dori sa slabesti in prima saptamana 5 kilograme, fiindca e imposibil si vei fi dezamagita.
 


Orice s-ar intampla pune stapanire pe tine. Nu te lasa intimidata de cei din jurul tau pentru ca tu esti cea care detine orice hotarare. Succes!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu